Historie

Jan Dirk van ‘t Riet

 

Van ’t Riet is in 1993 begonnen als onafhankelijk verzekeringskantoor voor zowel particulieren als ondernemers: Van ’t Riet Assurantie Advies, later Van ‘t Riet Verzekeringen.

In 2008 hebben wij ons aangesloten bij De Hypotheekshop zodat wij de belangen voor onze relaties met betrekking tot hypotheken beter konden behartigen.

Door toenemende vragen van onze relaties zijn wij in januari 2013 gestart met Van ’t Riet Makelaars, een waardevolle aanvulling op ons dienstenaanbod.

In september 2014 is Van ‘t Riet van franchiseformule veranderd en is gestart met De Hypotheker Heerhugowaard waarmee we naar onze mening een nog betere dienstverlening kunnen bieden aan onze relaties.

Door autonome groei, overname van enkele verzekeringskantoren in de regio en de uitbreiding van de bedrijfsonderdelen is Van ’t Riet inmiddels uitgegroeid tot een kantoor met 40 medewerkers en al lang niet meer het verzekeringskantoor van toen. Wel nog met dezelfde visie: jou financieel ontzorgen en persoonlijk contact met onze relaties. Maar door het bundelen van de kracht en specialisatie van onze verschillende bedrijfs- onderdelen met veel meer mogelijkheden en een totaaladvies op maat.

In mei 2013 is de huisstijl aangepast naar “Van ’t Riet, leef je leven“.

Logo Van t Riet_leef je leven

Om zo beter weer te kunnen geven waar Van ’t Riet voor staat:

Van ’t Riet is de meest mensgerichte en alerte financiële ontzorger in Noord-Holland.

Wij ontzorgen je, leef jij je leven.