Je onderneming gezekerd

Ondernemen

Ondernemen

Van ‘t Riet biedt een uniek concept op het gebied van bedrijfsverzekeringen, werknemersverzekeringen en Employee benefits. Voor jou als ondernemer zijn verzekeringen noodzakelijk. Bepaalde risico’s kan je niet zelf dragen: één aansprakelijkheidsclaim of brandschade kan het einde van je onderneming betekenen. Het is dan wel de kunst om een goede balans te vinden, zodat je ook niet onder zware premiedruk bezwijkt.

Juist daarvoor kan je een beroep doen op een onafhankelijk adviseur. Wij geven je een gericht en deskundig advies over zinvolle verzekeringsvormen en stellen met jou de verzekeringsportefeuille samen die past bij jouw onderneming en bij jou. Een bedrijf verzekeren is maatwerk. Indien je een offerte op maat wenst, klik dan op de ‘bel mij terug’ button en wij nemen zo spoedig mogelijk contact op.

Review Deitmers Mannenmode Purmerend:
“In april overkwam ons wat je niemand wenst: onze hele winkel in de Peperstraat te Purmerend brandde af. Ook onze buren hadden schade en van ons mooie pand was niets meer over. Als ondernemer wil je dan maar één ding: zo snel mogelijk weer aan de slag.

 Als mens kom je de eerste dagen in een achtbaan terecht. Pas dan ervaar je de ondersteuning en hulp van deskundigen, Van ’t Riet heeft ons uitstekend geholpen. Zij hebben er mede voor gezorgd dat in overleg met expert en verzekeraar wij op 4 september weer open konden. Het was een hele klus en vergde veel overleg maar wij zijn blij dat wij er voor onze klanten weer kunnen zijn. Wij verwelkomen u graag in onze splinternieuwe winkel op de Dubbele Buurt 5-7 in Purmerend. 

 En wat Van ’t Riet betreft: zij hebben hun woord gehouden: leef je leven financieel ontzorgd.”