Bankzaken

Van ’t Riet is Zelfstandig Adviseur van de RegioBank tot 1/10/2016. Wij hebben ervoor gekozen om daarna niet meer als Zelfstandig Adviseur te opereren aangezien wij merken dat de visies van de RegioBank en Van ‘t Riet niet altijd overeenkomen.

Voor ons is een onafhankelijk advies één van onze belangrijkste speerpunten van onze dienstverlening. Wij kiezen alléén voor producten van de RegioBank indien die het beste aansluiten bij de wensen en persoonlijke situatie van onze klant en het meeste voordeel voor hen oplevert. Indien dat niet het geval is adviseren (en adviseerden) wij een ander product. Wij begrijpen dat dit niet past binnen de visie van de RegioBank en hebben daarom in goed overleg besloten deze samenwerking niet voort te zetten. Onze relaties met een RegioBank product zijn daarover persoonlijk geïnformeerd en voor dienstverlening met betrekking tot alleen deze producten doorverwezen naar een nieuwe Zelfstandig Adviseur. Voor alle andere diensten en producten die zij hebben afgesloten bij Van ‘t Riet of De Hypotheker blijven wij hen natuurlijk graag van dienst. In de toekomst blijven wij natuurlijk ook de producten van de RegioBank bekijken als onderdeel van onze brede marktinventarisatie indien jij ons om een onafhankelijk advies vraagt.

Klik hier voor meer informatie over onafhankelijk advies.

Wil je informatie over sparen, beleggen of een consumptief krediet? Neem direct contact met ons op, we adviseren je graag!